Pride High Tea in Hotel Des Indes

Hotel Des Indes Lange Voorhout 54-56, Den Haag, Nederland

Geniet tijdens The Hague Pride van onze heerlijke en fameuze High Tea in ons schitterende decor. U wordt ontvangen met een heerlijk bruisend aperitief, waarna onze Chef u verrast met hartige lekkernijen en zoete 'signature' specialiteiten geheel in stijl van Pride Weekend.

€65

Rondleiding: Queering the collection

Mauritshuis Plein 29, Den Haag

Er zijn véél lhbtiqa+ verhalen te ontdekken in de collectie van het Mauritshuis! Tijdens deze rondleiding ontdek je verrassende verhalen en anekdotes achter onze iconische schilderijen.

€4,50

Queer Pub Quiz

Haley's Comet Piet Heinstraat 133, Den Haag, Nederland

Pride The Hague - Queer Pub Quiz: Bereid je voor om te schitteren bij Haley's Comet en doe mee aan een epische extravaganza van een queer pubquiz.

€20

Queer Comedy Pride Show

Paardcafé Prinsegracht 10, Den Haag, Nederland

Queer zijn is leuk en er mag nóg vaker om gelachen worden! Dat gaan we zeker doen op zaterdag 18 mei tijdens de Queer Comedy Pride Show. Dan staat er om 20.30 uur een toffe line-up klaar van allemaal queer comedians in het Paardcafé Den Haag.

Gratis

Party: Parish X Pxssy Palace

PIP Den Haag Binckhorstlaan 38, Den Haag, Nederland

Parish zal op 18 mei zich verbinden met Pxssy Palace, de meest gevierde QTBIPOC clubavond van Londen.

€14

Party: Q

PAARD Den Haag Prinsegracht 12, Den Haag, Nederland

Welkom, Q. Op 18 mei lanceren wij Q, de nieuwe queer-led nacht van Club PAARD. Drie dj’s, midden in de zaal, extravagante performances op het podium. Dit alles als afterparty van Pride Den Haag. Bereid je voor op een nacht waarin we de kracht van samen zijn en de diversiteit van geslacht, seksuele voorkeur of achtergrond vieren. Een soulvolle house queer clubnacht voor én door de community.

€10

Film: Stage Mother

Filmhuis Den Haag Spui 191, Den Haag, Nederland

Maybelline heeft net haar zoon verloren en erft zijn dragbar in San Francisco. Ze ontmoet de vrienden van haar zoon Sienna en Nathan die haar helpen de zaak, die in financiële moeilijkheden zit, draaiende te houden. Aanvankelijk terughoudend tegenover de erfenis van haar zoon ontpopt Maybelline zich tot huismoeder die de drag queens onder haar hoede neemt.

€12

Film: Liuben

Filmhuis Den Haag Spui 191, Den Haag, Nederland

Victor keert terug naar zijn ouderlijk huis in Bulgarije voor de begrafenis van zijn grootvader en besluit de zomer te blijven.

€12

Queer Surf Les

The Shore Scheveningen Strandweg 2A, Den Haag, Nederland

Ervaar de vreugde van het leren surfen bij ons terwijl we onze geliefde queer gemeenschap versterken en verenigen door de schoonheid van het bedwingen van de golven.

€27,50