Laatste afgelopen Evenementen

Pride in het Mauritshuis: Maurits& Janey

Mauritshuis Plein 29, Den Haag

Op 31 mei staat het Mauritshuis volledig in het teken van Pride! Voor één avond is drag sensatie Janey Jacké directeur van het museum. Een eervolle taak, die ze bloedserieus neemt. Je kunt rekenen op een avond vol drag, glitter & glamour, empowering workshops, fotoshoots, bingo, gezellige rondleidingen en lekkere beats.

€19,50

Voorstelling: Twee oude vrouwtjes

Theater aan het Spui Spui 187, Den Haag

Twee oude vrouwtjes - naar het boek van meesterverteller Toon Tellegen - is een collectie liefdesscènes tussen – zoals de titel al zegt – steeds twee vrouwen op leeftijd. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles. Ze beminnen en bevechten elkaar, ze hemelen elkaar op en verachten elkaar. Hoe het ze vergaat is in elke scène - vol huidhonger en weemoed, humor en tragiek – steeds verrassend anders. Het levert een herkenbare, oergeestige en poëtische voorstelling op over levens die eindigen, gemis en dat liefde in vele vormen voorkomt, maar boven alles universeel is.

€19,50

Queer Book Club: met Ype Driessen

Centrale Bibliotheek Spui 68, Den Haag

Bibliotheek Den Haag organiseert een queer book club onder leiding van Looi van Kessel. Deze editie bespreken we de fotoroman The Last Gay Man on Earth van Ype Driessen. Ype is zelf te gast om te komen vertellen over de roman. De bijeenkomst is in het Engels.

Gratis