Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inclusieve Forró Dansavond – Vier Diversiteit in Dans!

8 mei | 19:00 - 23:00

Gratis
Forró Dansavond | 8 mei, Amare | Pride The Hague

Sluit je bij ons aan op Kunstplein Amare voor een levendige en inclusieve avond vol Forró dans, speciaal in het thema om de rijke diversiteit van onze dansgemeenschap te vieren. Dit evenement is gratis en gewijd aan het doorbreken van traditionele genderrollen in dans, en biedt een mogelijkheid om te leiden of te volgen, ongeacht geslacht.

 

Programma:

19:00 – 20:00: Inclusieve Forró Workshop – Leer de basis met nadruk
20:00 – 23:00: Sociale Dans (Queer Editie) – Dans de avond weg op de levendige ritmes van Forró met de soulvolle beats van een zabumba, de melodische accordeon, en de ritmische triangel. DJ Miss Brown mixt de avond samen met haar geweldige vinyl collectie.
Ontdek het culturele erfgoed van Forró, een dans die ontstaan is in het etnisch diverse Noordoosten van Brazilië tijdens de jaren 1940. Dit evenement is niet alleen gericht op lhbtiqa+ personen, maar een algemene introductie op Forró, die iedereen uitnodigt, van ervaren dansers tot nieuwsgierige nieuwkomers, om de vreugde van het samen dansen te proeven.

 

Privacy- en Fotobeleid:

Ons evenement wordt gehouden in een ruimte die openbaar toegankelijk is met zichtbare glazen ramen, wat belangrijk kan zijn voor uw privacy overwegingen. We maken foto’s voor promotiedoeleinden en respecteren jouw voorkeuren hierin. Voordat de workshop begint, zullen we vragen of iemand liever niet gefotografeerd wordt, en onze vrijwilligers zullen deze voorkeuren gedurende de avond respecteren. Als je zorgen hebt, benader dan gerust onze vrijwilligers.

 

Volg Ons:

Instagram: @forrodenhaag
Facebook: Forró Den Haag
Email: contact@forrodenhaag.nl

Gegevens

Datum:
8 mei
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.forrodenhaag.nl/events/2024-05-08-forro-social-open-amare

Locatie

Amare, Kunstplein
Spuiplein 150
Den Haag, 2511 DG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Forró Den Haag
Bekijk de site van Organisator