Doe mee, geef een donatie

17, 18 en 19 mei 2024 markeert een langverwacht moment voor Den Haag: de terugkeer van Pride in de stad! Na jaren van afwezigheid is het tijd om de straten van onze prachtige stad te vullen met kleur, trots en solidariteit.

 

Pride als beweging

Pride The Hague is meer dan een walk en een festival; het is een beweging met een krachtige boodschap van acceptatie, emancipatie en gelijkheid voor de lhbtiqa+ gemeenschap. Het is een oproep tot actie om samen te werken aan een stad (en een wereld) waarin liefde vrij is, waarin iedereen kan zijn wie ze zijn, zonder angst voor discriminatie of veroordeling.

We kunnen jouw steun goed gebruiken om deze visie te realiseren. Door een donatie te doen aan Pride The Hague, draag je rechtstreeks bij aan het bevorderen van acceptatie en het vieren van diversiteit in Den Haag. Jouw steun maakt het mogelijk om een veilige ruimte te creƫren waar queer personen zichzelf kunnen zijn, waar onze stem wordt gehoord en waar onze rechten worden gevierd.

 

Help ons groeien

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Met jouw steun kunnen we Pride The Hague laten groeien en bloeien, en nog meer mensen inspireren om zich aan te sluiten bij de beweging voor gelijkheid en inclusie.

Dus laten we samen een verschil maken! Doe vandaag nog een donatie en help ons om Pride The Hague tot een onvergetelijk succes te maken.