Samen maken we Pride The Hague

Ook jij kunt een bijdrage leveren. Samen met jou kunnen we Pride The Hague nog zichtbaarder maken, kunnen we samenwerken aan onze missie en een nog mooier programma neerzetten.

Door mee te helpen draag jij bij aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zich welkom en veilig kan voelen ongeacht kleur, leeftijd, lichaamsvorm, gender-identiteit, seksuele geaardheid of culturele achtergrond.

 

Loop mee

Op 18 mei wandelen we gezamenlijk door de straten van Den Haag tijdens onze Pride Walk The Hague. Elke stap draagt bij aan het verhaal van trots, liefde en diversiteit. Individuen en groepen/organisaties worden uitgenodigd om deel te nemen en op een positieve en kleurrijke manier hun verhaal te delen.

>> Lees verder en loop mee!

 

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Pride The Hague speel je een essentiële rol bij het mogelijk maken van dit kleurrijke evenement. Door bij te dragen aan de uitvoering help je niet alleen bij het creëren van een positieve ervaring tijdens de Pride, maar draag je ook bij aan het bevorderen van gelijkheid en inclusie in onze samenleving.

>> De inschrijving voor vrijwilligers is gesloten.

 

Word Storyteller

Als storyteller heb je de kans om jouw verhaal te vertellen, één van de gezichten van de Pride The Hague te worden en een verschil te maken in de queer gemeenschap.

>> Lees verder en meld je aan als storyteller!

 

Doneer

We kunnen jouw steun goed gebruiken om deze visie te realiseren. Door een donatie te doen aan Pride The Hague, draag je rechtstreeks bij aan het bevorderen van acceptatie en het vieren van diversiteit in Den Haag.

>> Lees verder en doneer!

 

Andere bijdrage

Wil je een andere bijdrage leveren aan de Pride The Hague? Laat via het onderstaande formulier jouw gegevens en bericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.