Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pride in het Mauritshuis: Maurits& Janey

31 mei | 19:00 - 23:00

€19,50
Maurits& Janey | 31 mei, Mauritshuis | Pride The Hague

Op 31 mei staat het Mauritshuis volledig in het teken van Pride! Voor één avond is drag sensatie Janey Jacké directeur van het museum. Een eervolle taak, die ze bloedserieus neemt. Je kunt rekenen op een avond vol drag, glitter & glamour, empowering workshops, fotoshoots, bingo, gezellige rondleidingen en lekkere beats.

Iedereen is van harte welkom op dit feestje. De dresscode is Dress with Pride, dus kom camera ready in je beste pride outfit. Onze deuren openen om 19:00 uur. Het eerste drankje, onze speciale cocktail The Janey, staat al voor je klaar.

Wil je eerst een hapje eten? Vanaf 18:00 uur kun je terecht in onze Brasserie voor de speciale Mexicaanse Daghap. Na alle activiteiten spelen we gezamenlijk nog één rondje Disco Bingo. Om 23:00 uur is de avond ten einde.

Tickets voor Maurits& Janey zijn €19.50. Heb je gratis toegang met een Museumkaart of andere geldige kortingspas? Dan betaal je alleen een toeslag van €7.50. Je ticket(s) boek je hier.

 

Over Janey Jacké

Janey Jacké is het drag alterego van Justin Mooijer (Volendam, 1992). Hij verhuisde al op jonge leeftijd naar Amsterdam om een stempel te drukken op de Nederlandse drag-scene. Als Janey, wist ze de harten van het grote publiek te veroveren tijdens het eerste seizoen van Drag Race Holland.

Haar charm, uniqueness, nerve & talent bleven ook op internationaal niveau niet onopgemerkt. De producenten van internationaal kijkcijferkanon Rupaul’s Drag Race vroegen haar voor Drag Race: Uk vs. The World op de BBC, waarin zij het opnam tegen drag talent uit de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Thailand en Canada.

Janey is jurylid in het RTL-programma Make up your mind en zat, als Justin, in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol. Jacké is een graag geziene gast op lhbtiq+ feesten, drag bingo’s en Pride festivals dankzij haar professionele aanpak, fantastische performance, scherp gevoel voor humor en eindeloze charme.

Gegevens

Datum:
31 mei
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€19,50
Site:
https://www.mauritshuis.nl/nu-te-doen/activiteitenagenda/maurits-janey/

Locatie

Mauritshuis
Plein 29
Den Haag, 2511 CS
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Mauritshuis
Bekijk de site van Organisator