Pride Walk: Jouw Stem, Jouw Verhaal

Pride Walk The Hague | 18 mei 2024Op 18 mei wandelen we gezamenlijk door de straten van Den Haag tijdens onze Pride Walk The Hague. Elke stap draagt bij aan het verhaal van trots, liefde en diversiteit. Individuen en groepen/organisaties worden uitgenodigd om deel te nemen en op een positieve en kleurrijke manier hun verhaal te delen.

Jouw bijdrage maakt deze Pride Walk tot een krachtige en kleurrijke expressie van onze gemeenschap. In deze manifestatie van liefde en acceptatie, schrijven we samen aan een nieuw verhaal van onze stad.

 

Meelopen als groep of individu

Het meelopen is voor iedereen gratis. Voor een net verloop van de Walk, vragen we aan groepen wel om zich aan te melden en minimaal 1 vertegenwoordiger af te vaardigen naar een bijeenkomst voor onze begeleiders/vrijwilligers. Meer informatie en de aanmeldlink vind je hier onder.

Loop je mee als individu, dan is het dus niet nodig om je aan te melden. Wil je meelopen en ook graag een handje helpen met het goede verloop van de Walk? Meld je dan aan als Pride Walker! Meer informatie vind je hier.

 

Aanmelden als organisatie/groep

Kom je met een organisatie of groep meelopen met de Walk, dan vragen we je om dit aan te melden. Dat geeft ons de mogelijkheid om met de indeling van de stoet rekening te houden met de verschillende organisaties/groepen en deze te verspreiden over de Walk.
Daarnaast vragen we je om een contactpersoon aan te wijzen en één of meer begeleiders af te vaardigen naar onze voorbereidende bijeenkomst voor de Walk.

Contactpersoon en begeleider(s)

Elke deelnemende groep heeft één contactpersoon die schakelt met werkgroep Pride The Hague. Tevens is de contactpersoon verantwoordelijk voor het verspreiden van de afspraken onder de deelnemers van de groep. Daarnaast vragen we minimaal 1 begeleider/vrijwilliger per 10 deelnemers. Loop je dus met 20 mensen mee, dan vragen we om minimaal 2 begeleiders. Als begeleider ben je aanspreekbaar voor een veilig en goed verloop van de Walk.

Voorbereidende bijeenkomst begeleiders

Veiligheid en een goede voorbereiding staan voorop. In april worden er bijeenkomsten voor begeleiders/vrijwilligers georganiseerd. Wij verwachten dat er minimaal één vertegenwoordiger van de groep aanwezig is bij een van de bijeenkomsten. Wij delen daar belangrijke informatie om de Walk soepel en veilig te laten verlopen. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 10 april, dinsdag 16 april of donderdag 25 april om half 8 bij het COC Café.

Aanmelden als vertegenwoordiger kan via ons aanmeldingsformulier voor vrijwilligers. Daarop kun je ook aangeven namens welke organisatie jij je aanmeldt.