Doe mee: word vrijwilliger tijdens Pride The Hague!

Wil je je inzetten voor gelijkheid, inclusie en diversiteit? Ben je gepassioneerd om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie? Sluit je dan aan bij Pride The Hague en maak een verschil!

 

Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger bij Pride The Hague speel je een essentiële rol bij het mogelijk maken van dit kleurrijke evenement. Door bij te dragen aan de uitvoering help je niet alleen bij het creëren van een positieve ervaring tijdens de Pride, maar draag je ook bij aan het bevorderen van gelijkheid en inclusie in onze samenleving. Het is een kans om waardevolle connecties te maken en deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering.

 

Hoe je kunt helpen op zaterdag 18 mei

Als vrijwilliger kun je kiezen uit verschillende taken, zoals Pride Walker, host of medewerker voor de bar op het feest.
Als Pride Walker loop je mee bij de Walk en zorg je ervoor dat alles netjes verloopt. Als host help je mensen de weg te vinden en verwelkom je ze op het evenement. Als barvrijwilliger help je mee in de horeca op het terrein.

 

Voorbereiding

In april zijn er meerdere bijeenkomsten waarop jij wordt uitgenodigd en waar we meer vertellen over de taken en verantwoordelijkheden en je alvast kunt kennismaken met de andere vrijwilligers. Zorg dat je er bij één van die avonden kunt zijn, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. De data vind je in het aanmeldformulier.
Daarnaast nodigen je van harte uit op 2 mei om met z’n allen in het COC Café iets leuks doen.

 

Interesse?

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, klik op de onderstaande link en laat je gegevens achter. Binnenkort ontvang je dan de uitnodiging voor de kennismakingsbijeenkomst (in april). Daar vertellen we je meer en kun je alvast kennismaken met de andere vrijwilligers.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen een onvergetelijke Pride-ervaring te creëren!