Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aanpak van Seksueel Geweld in Queer Ruimtes

16 mei | 18:30 - 20:30

Gratis
Aanpak van Seksueel Geweld in Queer Ruimtes | 16 mei, The Social Hub| Pride The Hague

Sluit je bij ons aan terwijl we dieper ingaan op het unieke landschap van seksueel geweld binnen de queer gemeenschap van Nederland. We zullen de verschillende factoren verkennen die bijdragen aan dergelijke ervaringen en waar ze vaak voorkomen.

Via interactieve discussies en praktische strategieƫn zullen deelnemers waardevolle inzichten verwerven in hoe ze effectief queer mannen kunnen ondersteunen die seksueel geweld hebben ervaren, waardoor een meer inclusieve en empathische benadering binnen hun professionele praktijk wordt bevorderd.

Sluit je bij ons aan om geƫmancipeerde bondgenoten te worden in de strijd tegen seksueel geweld binnen de queer gemeenschap.

 

Over MenAsWell

MenAsWell is de Nederlandse Stichting voor mannelijke slachtoffers van seksueel geweld, met de nadruk op lhbtiqa+ mensen. We bieden ondersteuning zoals yoga, psychotherapie en ondersteuning bij evenementen, waaronder Queerwatch op Milkshake Festival. MenAsWell biedt een serie trainingen en workshops voor professionals, de gemeenschap en individuen.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
18:30 - 20:30
Kosten:
Gratis

Locatie

The Social Hub The Hague
Hoefkade 9
Den Haag, 2526 BN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

MenAsWell
Bekijk de site van Organisator