Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Internationale Polyborrel – PRIDE EDITION

19 mei | 14:00 - 18:00

Gratis
International Polyborrel | 19 mei | Pride The Hague

Sluit je aan voor een ontspannen sociale middag met gelijkgestemde mensen!

De LGBTQIA+ gemeenschap is altijd welkom geweest en wordt gevierd op onze Internationale Polyamorie bijeenkomsten! In mei zal onze Den Haag editie tijdens het Pride Weekend in Den Haag plaatsvinden, dus als een speciale blijk van steun en acceptatie, laten we in PRIDE kleuren komen!

 

Voor wie?

Of je nu nieuw bent, ervaren, of gewoon nieuwsgierig, je bent welkom om mee te doen! Alle poly en poly-vriendelijke mensen zijn welkom, je hoeft niet poly te zijn om deel te nemen. De voertaal van dit evenement is Engels.

 

Door wie?

Dit evenement wordt georganiseerd door de International Polyamory Meetup groep. We organiseren deze sociale bijeenkomst elke maand in zowel Amsterdam als Den Haag.

 

Wat staat er te gebeuren?

We zullen ongestructureerde discussies hebben over zowel Polyamorie-gerelateerde onderwerpen als andere onderwerpen naar keuze. Je praat met wie je wilt over wat je wilt. Onze doelen zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, bij te praten met vaste leden, een gemeenschap te onderhouden, van elkaars ervaringen te leren en elkaar te ondersteunen. Of je nu nieuw bent, ervaren, of gewoon nieuwsgierig, je bent welkom om mee te doen! Alle poly en poly-vriendelijke mensen zijn welkom, je hoeft niet poly te zijn om deel te nemen.

 

Locatie

Wordt gegeven tijdens registratie.

 

Meld je aan en leer meer

Wil je met ons meedoen? Meld je dan aan via onze International Polyamory Meetup groep. Vragen kunnen bij voorkeur worden gesteld in de groepslink hierboven, maar kunnen ook hier worden gesteld: infointernationalpolyamory@gmail.com.

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.plukdeliefde.nl/events/internationale-polyborrel-den-haag-13/

Locatie

Ergens in Den Haag

Organisator

International Polyamory Meetup group
Bekijk de site van Organisator